De molens van Thengin

Mijn boek is uit, en het is overal te krijgen waar er boeken verkocht worden! Neem vooral een kijkje hieronder.

In “De molens van Thengin” volgen we de reis van een jonge IT’er, net afgestudeerd en klaar om een riant salaris op te strijken bij een grote bank, die plotseling wordt weggerukt uit zijn vertrouwde omgeving en in een wereld geplaatst wordt waar duurzaamheid de norm is. Wanhopig probeert hij aanvankelijk uit te zoeken hoe hij terug kan keren, maar naarmate hij dieper in deze nieuwe samenleving duikt, begint hij te beseffen dat er hier meer aan de hand is dan alleen een toevallige gebeurtenis.

Diederick de Vries
De molens van Thengin
In dit boek volgen we een jonge IT'er die plotseling wordt meegesleurd naar een wereld waar duurzaamheid de norm is. Aanvankelijk sceptisch begint hij zijn weg te vinden. Maar zijn zoektocht naar identiteit leidt hem naar een geneticus in een verre stad.
€18,96 Paperback

Uit pure noodzaak vindt hij zijn weg in deze nieuwe wereld. Met elke stap overwint hij zijn aanvankelijke scepsis. Hij draagt bij aan zijn gemeenschap, leert van fouten en groeit in zijn nieuwe leven.

Maar zijn onzekerheid over zijn identiteit blijft knagen. Is hij werkelijk een vreemdeling uit een andere wereld, of is dit zijn ware thuis? Om antwoorden te vinden, onderneemt hij een reis naar een verre stad, waar een belofte van een geneticus hem hoop biedt op verlossing van zijn twijfels.

De molens van Thengin is een meeslepende roman die de lezer meeneemt op een ontdekkingsreis door een wereld die zowel vreemd als vertrouwd aanvoelt.

Deel dit via